Βασίλειος Γλυκός

Βασίλειος Γλυκός

Δικηγόρος

LAW-OFFICES-DIKIGORIKA-GRAFEIA-GLYKOU-SLIDER-3-1024x683

Ο Βασίλειος Γλυκός γεννήθηκε το 1956 στο Χαλάνδρι Αττικής και έζησε εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων.

Το 1975 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ένα χρόνο αργότερα μετεγγράφει στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το 1980 με βαθμό ” λίαν καλώς”.

Από το 1980 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και αμέσως δημιούργησε το δικό του Δικηγορικό Γραφείο. Από τότε μέχρι σήμερα ασκεί με το ίδιο πάθος και με μεγάλη επιτυχία μάχιμη δικηγορία. Είναι δικηγόρος Παρ’  Αρείω Πάγω και στο Συμβούλιο της Επικρατείας και έχει εξειδικευτεί στους τομείς τόσο του Ποινικού,  Διοικητικού, Φορολογικού και Ιατρικού Δίκαιου όσο και στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Το 2004 ίδρυσε και το δεύτερο Δικηγορικό Γραφείο στο Πόρτο Ράφτη Μεσογαίας. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται συστηματικά στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης ,αναλαμβάνοντας επιτυχώς πλήθος υποθέσεων.

Έχει συνεργαστεί εκτός από ιδιώτες, με πληθώρα εταιρίων πανελλαδικά (Κωτσόβολος Α.Ε., DAS HELLAS, Kωστούλας Α.Ε. κ.ά. ) και από τα τέλη του 2015 είναι αποκλειστικός νομικός σύμβουλος του Ομίλου MISEL GROUP.

Ομιλεί Αγγλικά.

Υπηρεσία Ταχείας Απάντησης

Το συντομότερο δυνατόν από τη στιγμή που θα έρθετε σε επικοινωνία με τη Δικηγορική εταιρεία Βασίλειος & Χριστίνα Γλυκού, θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για να λάβουμε ένα συνοπτικό ιστορικό και να προγραμματιστεί συνάντηση είτε στα γραφεία μας, είτε εξ αποστάσεως μέσω βιντεοκλήσης. Στη συνάντηση αυτή θα καταγραφεί το πλήρες ιστορικό και θα ληφθούν τα διαθέσιμα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση σας.